SAKARYA

STAJ İÇİN GEREKLİ BELGELER
Tarih: 13.02.2013 22:00:00 | Okunma Sayısı: 6866 | | |

STAJ İÇİN BAŞVURULARDA İSTENİLEN BELGELER

1- Diploma veya Çıkış Belgesi ( Fakülteden  ya da noterden aslı gibidir onaylı  )

2- Kimlik fotokopisi. (2 adet)

3- Tasdikli nüfus kayıt örneği.

4- İkametgah Belgesi.

5- Sabıkasızlık belgesi (Arşivli)

6- Sağlık Raporu ( Aile Hekimliği,devlet hastanesi veya sağlık ocağı)

7- SSK, BAĞ-KUR VE EMEKLİ SANDIĞI (4A, 4B, 4C) Kurumlarından kayıt olmadığına dair belge.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     (https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-kurumu ADRESİ İLE İNTERNETTEN ALINABİLİR. ALDIĞINIZ BELGEDE ADINIZIN VE SOYADINIZIN GÖZÜKMESİ, STAJ BAŞVURUSU YAPTIĞINIZ TARİH İTİBARİYLE SSK, BAĞ-KUR, EMEKLİ SANDIĞI KURUMLARINDA KAYITLI OLMAMANIZ VE DAHA ÖNCE YAPILAN KAYITLARIN DA ÇIKIŞ TARİHİNİN GÖZÜKMESİ GEREKMEKTEDİR. AVUKATLIK KANUNU'NUN 12.MADDESİNİN (f) BENDİ KOŞULLARINI TAŞIYANLAR TİCARET SİCİL GAZETE ÖRNEĞİ VE BAĞ-KUR'DAN KAYIT NEDENİNİ GÖSTERİR BELGE SUNARLAR. ASKERLİKTEN DOLAYI KAYIT GÖZÜKÜYOR İSE İLGİLİ KURUMDAN BU DURUMUN BELGELENDİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR)

8- Memuriyet için sicil özeti (Memurluk yapanlar için) (Hizmet dökümü ile soruşturma ve kovuşturma bilgilerini içerir belge)

9- Baromuza kayıtlı iki ayrı Avukatça düzenlenip imzalanmış 2 Adet tanıtma belgesi. (Örnek II )

10- Baromuza kayıtlı ve meslekte beş yılını doldurmuş Avukat tarafından düzenlenecek 19.maddeye göre rapor.  (Örnek III)

11- Baroya kayıtlı ve meslekte en az 5 yılını doldurmuş Avukat tarafından verilecek muvafakatname ( Örnek IV )
( 9. 10 ve 11. maddelerdeki evrakları farklı Avukatlar imzalayacaktır.)

12- 6 adet vesikalık ( Renkli ) fotoğraf- (Erkekler için sakalsız, kravatlı)
       KİMLİK BAŞVURUSU İÇİN  FOTOĞRAF:1 ADET 60 mm x 90 mm, beyaz fonda (fon gölgesiz ve desensiz) , BİYOMETRİK olacaktır.

13- 1 adet yarım kapak  telli dosya.

14- Tez sunumu için  tez çalışma konusu evrakların  tesliminde Yazı İşleri Müdürlüğüne bildirilecektir.

25.06.2017 Pazar