SAKARYA

BARO BAŞKANIMIZ AV. ZAFER KAZAN'DAN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI
Tarih: 25.03.2017 | Okunma Sayısı: 117 | | |

BAŞKAN KAZAN YAŞLILAR HAFTASINI KUTLADI;

"DÜNYADA SEVGİDEN BAŞKASI YALAN"

18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan bir mesaj yayımladı.

“Dünyada sevgiden başkası yalan” diyerek duygularını kaleme alan Başkan Kazan; nefreti, kavgayı ve düşmanlığı hayatlarından silerek sadece sevgiye tutunan 'genç ruhları' örnek almamız gerektiğini ifade etti.

Başkan Kazan “Onlar yaşlı değil 'insan', 'insanlık haftası' olsun bu hafta. Gelin yaşımız ilerlemeden geleceğe geç kalmadan biz de yaşlanalım, düşmanlığı, nefreti ve ayrımcılığı kalbimizden hayatımızdan çıkartıp atalım insan olalım" cümleleri ile duygularını ifade ederken son günlerde gerilen ülke gündemine karşın yapmış olduğu sağduyu ve barış mesajını bu vesileyle tekrar etti.

HUZUREVİ SAKİNLERİNE ZİYARET

Ayrıca Yaşlılar Haftası kapsamında Hendek Melek Nişancı Huzurevi’nde gerçekleştirilen programa da katılan Başkan Kazan huzurevi sakinleri tarafından hazırlanan sergiyi gezdi, Anadolu’da milattan önce 5000’li yıllara dayanan tarihi ile çok eski bir oyun olan bocce oynadı ve huzurevi sakinlerine karanfiller vererek bir müddet onlarla sohbet etti.

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan tarafından yaşlılar haftası nedeniyle paylaşılan o mesajın tamamı şu şekilde:

İNSANLIK HAFTASI OLSUN....

"Yaşlılar haftası diyorlar ya. Huzur evine geldik. O çileli elleri öptük. Onlar yaşlı değil 'insan', 'insanlık haftası' olsun bu hafta. Çünkü nefreti kavgayı düşmanlığı silmişler hayatlarından. Geriye sadece sevgi kalmış. Ki sevgi aslında insan olmanın kendisidir. Dünyada sevgiden başkası yalan..."

HAYATIMIZ SEVGİ ÜLKEMİZ HUZUR EVİ OLSUN

"Gelin yaşımız ilerlemeden geleceğe geç kalmadan biz de yaşlanalım düşmanlığı nefreti ve ayrımcılığı kalbimizden hayatımızdan çıkartıp atalım insan olalım. Hayatımız sevgi ülkemiz bir huzur evi olsun. Hayal mi diyorsunuz buna? Hayal değil. Huzur evine gidin göreceksiniz, o gözleri yaşlı, gönülleri mahmur, ruhları dingin, sadece sevgi arayan o insanların ellerini öpün gözlerine bakın anlayacaksınız beni..."

25.06.2017 Pazar