SAKARYA

MayısHaziranTemmuz
BAŞSAVCI MEHMET ÖZEL’DEN BAROYA İADE-İ ZİYARET
Tarih: 20.04.2017 | Okunma Sayısı: 138 | | |

Geçtiğimiz ocak ayında Mardin’den ilimize atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet ÖZEL, kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Baro Başkanı Av. Zafer KAZAN ve Yönetim Kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

KURUMLAR ARASI UYUM ÖNEMLİ

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, Genel Sekreter Av. Fatih Birkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. İlknur Ebiz Yıldız, Av. Talha Toçoğlu, CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert’in hazır bulunduğu ziyarette Başsavcı Mehmet Özel birlik ve beraberliğe vurgu yaparken kurumlar arası uyumun düzenin sağlanması hususunda son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

ADALET VE HUKUK

Başkan Kazan da Sakarya Barosu olarak her zaman hukukun üstünlüğünü ve demokrasiyi savunduklarını ifade ederek; "adalet ve hukuk, ülke olarak birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayacak yegane temeldir. Bu temele sahip çıkan bir anlayış içinde daima toplumun huzuru için çalışıyoruz" dedi.

Başkan KAZAN, her zaman sorumluluk bilinci ile hareket ettiklerini ifade ettiği konuşmasında yargının sav savunma ve karar üçgeninde ahenk içinde çalışmasının önemine değinerek Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel’e bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

25.06.2017 Pazar