Duyuru Detayı

Mapfre Genel Sigorta ile Ferdi Kaza Sigortası yapıldı.

Baromuz, baro keseneği borcu olmayan meslektaşlarımızı, primleri Baromuzca ödenmek üzere Ferdi Kaza Sigortası yaptırmıştır. Baro keseneği borcunu henüz ödememiş olan tüm meslektaşlarımız, aidat borçlarını ödedikleri takdirde ferdi kaza sigortası kapsamına dahil edileceklerdir.

Baromuz ile MAPFRE GENEL SİGORTA A.Ş. arasında yapılan anlaşma gereğince, her meslektaşımız 20.000,00 TL kazaen ölüm, 20.000,00 TL kazaen kalıcı sakatlık ve 1.000,00 TL tedavi gideri teminatlarını kapsayan ferdi kaza sigortası kapsamına alınmıştır.

MAPFRE GENEL SİGORTA A.Ş. tarafından yapılan Ferdi Kaza Sigorta poliçeleri, MAPFRE GENEL SİGORTA A.Ş. Bölge Yöneticisi Sayın F. Elif KOCAMAN tarafından Baro Başkanımız Sayın Av. Recep HACIEYÜPOĞLU’na 15 Nisan 2013 tarihinde teslim edildi.