Duyuru Detayı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen Coşar Sakarya’ya geldi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen COŞAR Sakarya’ya geldi. Yaptığı ziyarette T.B.B. Disiplin Kurulu Başkanı Av. Erdoğan Saruhanoğlu, Düzce Barosu Başkanı Av. Ali Dilber, Baro Başkanımız Av. Recep Hacıeyüpoğlu, Baromuz Türkiye Barolar Birliği Delegeleri Av. Nihat Nalbantoğlu, Av. Vacit Öktem ve Yönetim Kurulumuz ile birlikte Ormanpark’ta yenilen yemekten sonra; Türkiye Barolar Birliği tarafından satın alınıp Baromuza tahsis edilen ve halen SESOB’un kullanımında olan yeni Baro Binası gezdirildi.

Yeni Baro binasını çok beğendiğini bildiren Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen COŞAR binanın Sakarya Barosuna hayırlı olmasını ve uzun yıllar boyunca kullanılmasını temenni etti, Baro Başkanımız ise Sakarya Barosuna kazandırılan yeni Baro Binası için şahsı ve Tüm Yönetim Kurulu adına Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V.Ahsen COŞAR’a teşekkürlerini ileterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.