Duyuru Detayı

Baromuz ile anlaşması olan TEB'den meslektaşlarımıza özel kampanyalar

Avukat Paketi ile aylık 400 TL'ye varan katkı payı avantajı!

Avukatlarımızın Bireysel Emeklilik Planı’na aylık 200 TL’ye varan katkı payı avantajı!

Barokart’ınıza aylık 1.000-4.999 TL arası yükleme yapmanız halinde aylık 50 TL, 5.000-9.999 TL arası yükleme yapmanız halinde aylık 100 TL, 10.000 TL ve üzeri yükleme yapmanız halinde ise aylık 200 TL Bireysel Emeklilik Planı’nıza katkı payı avantajından yararlanma

*TEB meslek grubu Avukat olarak bankamızda kayıt altına alınan gerçek kişi müşterilerin Barokart’ına ATM, CEPTETEB,Şube veya TEB İnternet Bankacılığı üzerinden belirlenen tutarlarda yükleme yapılması halinde, müşterinin Bireysel Emeklilik Planı’na katkı payı ödemesi yapmayı taahhüt eder. TEB; aylık 1.000-4.999 TL arası yükleme yapan Avukatlara aylık 50 TL, 5.000-9.999 TL arası yükleme yapan Avukatlara aylık 100 TL, 10.000 TL ve üzeri yükleme yapan Avukatlara ise aylık 200 TL TEB’deki Bireysel Emeklilik Planı’na katkı payı yatırır. Bireysel Emeklilik Planı’na katkı payı ödemeleri, koşulun sağlanması halinde bir sonraki ayın son günü gerçekleşir. Bireysel Emeklilik Planı müşteri katkı payı tutarı aylık 50 TL olup, ilgili tutar müşteriye yansıtılmayacaktır.

1 Ekim 2021-31 Mart 2022 arası Barokartına yükleme yapan müşteriler için nakit iade avantajı 1 Haziran 2022 itibarıyla sona erecektir ve ilgili müşterilerin koşulları sağlaması halinde mevcut kampanya koşul ve şartları geçerli olacaktır.

UYAP üzerinden gelen tutarlara Aylık 200 TL’ye varan katkı payı avantajı

Mobil Bankacılığı’nızın aktif olması ve UYAP sistemi üzerinden TEB hesabınıza aylık 5.000-9.999 TL arası aktarımlarda aylık 100 TL, 10.000 TL ve üzeri aktarımlarda ise aylık 200 TL ek Bireysel Emeklilik Katkı payı avantajı sağlayabilme*

*UYAP ödemeleri, sistem üzerinden gönderim gerçekleştiren kurumun ismi vasıtasıyla takip edilmektedir.

Koşulların gerçekleşmesi halinde katkı payı avukatın TEB’deki Bireysel Emeklilik Planı’na gerçekleştirir. TEB, müşterinin koşulları sağladığı aylar için bir sonraki ayın sonuna kadar ilgili katkı payı ödemelerini gerçekleştirir. Koşulun gerçekleşmiş olduğu önceki aylar için, sonradan yapılmış Bireysel Emeklilik Planı’na geçmiş hak edişler için katkı payı ödenmez

Size Özel Kredi Avantajları

Avantajlı faiz oranları ile 3 ay ötelemeli “İhtiyaç Kredisi”, ayrıca Stajyer Avukatlara 3 ay ötelemeli 50.000 TL’ye kadar kredi seçeneği.

Avukatlara, Yıldız Bankacılık Ayrıcalıkları

75.000 TL ve üzeri birikimlerinize “Yıldız Bankacılık Ayrıcalıkları”.

Tasarruf ve Birikimlerimiz

Marifetli Hesap ile avantajlı faiz oranlarıyla birikim yapma ve dilediğiniz zaman para yatırma, çekme özgürlüğü!

Üç Banka Tek ATM

TEB, DenizBank ve QNB Finansbank ATM’lerinden TEB banka ve kredi kartı ile para yatırıp çekebilme.