Duyuru Detayı

DUYURU NO:2023/47

İlgi : 08.05.2023 Günlü ve 2023/39 sayılı Duyurumuz
Konu : Avukat Noyan Özkan Çevre ve Ekoloji Onur Ödülü Hakkında

Bilindiği üzere ilgi duyurumuz ile “Av.Noyan Özkan Çevre ve Ekoloji Mücadelesi Onur Ödülü” katılım koşulları ve bilgileri Barolarımıza duyurulmuş ve adayların katılım süresi 29 Mayıs 2023 olarak bildirilmişti.

Ancak; Çevre ve Kent Hukuku Komisyonunca alınan karar gereği ödül töreninin 01 Eylül 2023 tarihinde yapılmasının kararlaştırılması sebebiyle bu süre dikkate alınarak daha önce duyurulan katılım tarihi daha ileri bir tarih olan 10 Ağustos 2023 tarihine kadar uzatılmıştır.

Açıklanan nedenle; gösterilecek aday adaylarının kısa bir tanıtımı ile iletişim bilgilerinin 10 Ağustos 2023 tarihine kadar oduladay2023@barobirlik.org.tr  adresine e-posta yoluyla iletilmesi hususu ile ödül töreni bilgi/katılım koşullarının akademik odalara ve il bazında faaliyet gösteren çevre derneklerine de duyurulması hususunu bilgi ve takdirlerinize sunarım.

Saygılarımla.

Avukat R. Erinç SAĞKAN