Duyuru Detayı

SAKARYA BAROSU STAJ EĞİTİM MERKEZİ 2017-2018 DÖNEMİ TEZ SUNUM TARİHLERİ

TEZ SUNUMU HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAZISI

1)Tez sunumları 6’şarlı gruplar halinde, grup çalıştırıcısı Merkez Üyesi nezaretinde önceden ilan edilen yer ve saatte yapılacaktır.

2)Gruba dahil stajyerlerin, tez sunum tarihlerinin ilanını müteakip grup çalıştırıcısı merkez üyesi ile irtibata geçerek tez konusunu belirlemeleri gerekmektedir.

3) Tez sunumunda grup performansına göre puanlama yapılacağından,  sunum yapacak olan  stajyerlerin tez konusu hakkında kollektif çalışma ruhuna uygun olarak grup çalışması yapmaları önerilmektedir.

4)Grup çalışması sonucunda en az 3 sayfalık bir tez sunum metinin ortak metin olarak hazırlanması gerekmektedir.  Tez sunum ortak metni, ilan edilen tez sunum tarihinden en az 3 gün evvelinden grup çalıştırıcısı merkez üyesine mail ortamında gönderilmelidir. Yine metnin stajyerlerce ıslak imzalı bir nüshası ise tez sunum günü grup çalıştırıcısı merkez üyesine elden teslim edilmelidir.

Sakarya Barosu Staj Eğitim Merkezi

2017-2018 DÖNEMİ TEZ SUNUM TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ