Duyuru Detayı

Başkan Abdurrahim Burak'ın Kurban Bayramı mesajı

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Baro Başkanı Abdurrahim Burak, “Özlemle beklediğimiz bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, yardımlaşma ve dayanışmanın, barışın ve kardeşliğin, sevincin ve huzurun en özel günleridir.

Bu özel günleri fırsat bilerek yaşamımızda adaletin etkin kılınması ve ahlaki değerlerin toplumu kuşatması adına hep birlikte çaba sarf etmeliyiz.

Bu bayramda, maalesef tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ile ilgili tehdit geçmiş değil. Bundan dolayı hep birlikte alınan tedbirlere uymalıyız.  İnanıyorum ki kurallara uyar, sosyal mesafeye dikkat eder ve dayanışma içerisinde olursak, özlediğimiz o güzel günlere en kısa zamanda kavuşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa; sağlık, adalet, huzur ve barış getirmesini diliyor, Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.