Çocuk Hak ve Beden Bütünlüğü, İstismarın Psikolojik Boyutu ve Mağdur Çocukla İletişim konulu eğitim

Baromuz Çocuk Hakları Merkezi ve UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği  iş birliğiyle, 19 Ocak Salı günü saat 20:00’de Çocuk Hak ve Beden Bütünlüğü, İstismarın Psikolojik Boyutu ve Mağdur Çocukla İletişim konulu çevrim içi eğitim düzenlenecektir. Eğitimi Psk. Danışman Filiz Budak ve  Öğr. Gör. Sergen Irmak verecektir.

Eğitime katılmak isteyen avukatlarımızın ve stajyer avukatlarımızın 18 Ocak Salı gününe kadar BARONET üzerinden çevrim içi başvuru yapması gerekmektedir.

Eğitim Zoom üzerinden olacaktır ve eğitim başlamadan 1 saat öncesinde SMS ile link gönderilecektir.

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ

Not: Eğitime katılım sayısı 100 kişi ile sınırlıdır ve başvrurular  sadece BARONET üzerinden alınmaktadır.