Seri Muhakeme Usulü ve Müdafiin Rolü konulu çevrim içi eğitim

28.05.2021

Perculus Uzaktan Eğitim Sistemi

Değerli meslektaşlarımız, baromuz tarafından, 28.05.2021 Cuma günü saat 15.00’te Av. Alim Mert'in sunumuyla “Seri Muhakeme Usulü ve Müdafiin Rolü” konulu çevrim içi eğitim düzenlenecektir. Katılmak isteyen meslektaşlarımız 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Baronet üzerinden ‘’Güncel etkinlikler’’ bölümünden kayıt yaptırabilirler. Bilgilerinize önemle duyurulur.

Not: Eğitim, Perculus Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapan meslektaşlarımıza giriş bilgileri daha sonra SMS yoluyla bildirilecektir. Katılmak isteyen stajyer avukatlarımız, başvuru yapmadan, daha önce verilen kullanıcı adı ve şifreleri ile eğitime giriş yapabileceklerdir. Eğitim süresi, staj eğitim derslerine ek olarak ders saatinden sayılacaktır.