YENİ ADLİ YILA MERHABA

04.09.2021

Serdivan Tunatan Tesisi Salonu

ADLİ YILA MERHABA ETKİNLİĞİ HK.

Değerli meslektaşlarımız, baromuz tarafından 4 Eylül Cumartesi, saat 20.00’de Serdivan Tunatan Tesisinin terasındaki salonunda ‘Adli Yıla Merhaba’ etkinliği düzenlenecektir. Etkinliğimiz kokteyl ve canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilecektir.

Katılmak isteyen meslektaşlarımız, bilet ücreti olan 50 TL’yi Sakarya Adliyesi Baro Odamıza ve Yazı İşleri Müdürlüğümüze elden verebilir ya da baromuzun İBANINA (TR50 0013 4000 0069 6943 7000 01) havale yapabilirler.

Pandemi nedeniyle alan kullanımı ayarlanacağından ücret ödemesi yapıldıktan sonra meslektaşlarımızın isim /soy isim bildirmesi gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız.

Not: Etkinlik, stajyer avukatlarımıza ücretsizdir. Stajyer avukatlarımızın da Yazı İşleri Müdürlüğümüzü arayarak isim / soy isim bildirmesi gerekmektedir.