SAADET PARTİSİNDEN BARO BAŞKANI AV. ABDURRAHİM BURAK’A ZİYARET

Saadet Partisi İl Başkanı Fahrettin Bay,  Adapazarı İlçe Başkanı Abidin Birinci ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Sakarya Barosu üyesi Av. Cengiz Güven ve Av. Ali Fethi Gürler de eşlik etti.

Av. Abdurrahim Burak’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Saadet Partililer, ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Birlik beraberlik çağrısı yapan Sakarya Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, hukuka ve farklı fikirlere saygı duymanın önemine değindi. Sakarya Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’ta, Saadet Partisi İl Başkanı Fahrettin Bay ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.