AK PARTİ ADAPAZARI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OKTAY YILDIRIM’DAN BARO BAŞKANI AV. ABDURRAHİM BURAK’A TEBRİK ZİYARETİ

AK Parti Adapazarı Belediye Başkan aday adayı Oktay Yıldırım, İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, Mon Medya Reklam Ajansı Müdürü Nuri Tokyürek ve Av. Ebrar Akçalı ile birlikte Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak ziyaretlerinden dolayı Adapazarı Belediye Başkan aday adayı Oktay Yıldırım, İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, Mon Medya Reklam Ajansı Müdürü Nuri Tokyürek ve Av. Ebrar Akçalı’ya teşekkürlerini ileterek Adapazarı Belediye Başkan aday adayı Oktay Yıldırım’a çalışmalarında ve yerel seçim sürecinde başarılar diledi.