Başkan Burak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Sakarya Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Son olarak; Vakıf Katılım Bankası, Donatım Semt Lokantası, Anadolu Johns Hopkıns Hastanesi ve Çark Caddesi Esnaf ve İşadamları Derneği ziyarette bulundu.

Sakarya Baro Başkanı Abdurrahim Burak’ın makamında gerçekleşen ziyarette; Vakıf Katılım Bankası Müdürü Arif Yavuz ve Perakende Pazarlama Yetkilisi Mesut İsen, Anadolu Johns Hastanesi Yurt içi satış ve iş geliştirme direktör yardımcısı Levent Yiğit ve Kurumsal Bölge Yetkilisi Suat Esastürk, Donatım Semt Lokantası Sahipleri Sefa Kurtuldu, Samet Kurtuldu ve Çark Caddesi Esnaf ve İşadamları Derneği Başkanı Kemal Turgaç, Yardımcıları Yaşar Yıldırım ve Turan Yılmaz gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Burak’a hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Sakarya Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkürlerini iletti.