BAŞKAN BURAK: TEK GAYRETİMİZ ADALET

Başkan Burak, Samsunlular Derneği Başkanı Ali Altıkat, Başkan yardımcısı Adnan Pala ve yönetim kurulu üyeleri tarafından makamında gerçekleşen ziyarette, “Sakarya farklı kültürlerin huzur ve mutluluk içinde yaşadığı bir şehirdir. Bizimde bu mutlu şehirde tek gayretimiz adalettir” dedi.

Samsunlular Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başkan Burak’a Sakarya Barosu Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Mert Keleş de eşlik etti.

Bizi biz yapan değerler

Ziyarette, yerel kültürleri yaşatmanın önemini vurgulayan Başkan Burak, “Kültürel farklılıklar birbirimizi ayırmak için değil, birbirimizi bir arada tutmak için gerekli olan farklılıktır. Sakarya farklı kültürlerin birbirini hoşgörüyle karşıladığı bir şehirdir. Kültürel farklılıklar bizlere renk katar ve bizi biz yapan değerlerdir. Sakarya hem kültürel, hem coğrafi konumuyla çok avantajlı bir şehirdir. Bunun bilincindeyiz” dedi.

Birlikteliği sağladınız

Samsunlular Derneği Başkanı Ali Altıkat, “Başkanım öncelikle sizleri tebrik eder ve başarılarınızın devamını dilerim. 64. Baro Kuruluş Yıldönümü yemeğinde bütün Baro’yu toplayarak, Sakarya’da birlikteliği sağladınız. Yeni görevinizde başarılar dilerim. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.