BARO LOGOMUZ TESCİL EDİLDİ.

Baromuz marka tescilini aldı.

Bir süre önce Sakarya Patent firmasına başvuran Baromuz 16.09.2014 Salı günü yapılan törenle tescil belgesini yetkililerin elinden aldı.

Baro Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu’nun girişimleriyle başlatılan süreç salı günü tamamlandı. Baro binamızda yapılan törene; Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu, Sakarya Patent Genel Müdürü İbrahim Aydın ve yetkililer katıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Patent Genel Müdürü İbrahim Aydın “Türkiye’de Baro olarak ilk tescili Sakarya Barosu aldı. Bu belge 10 yıl geçerli olacak, sonra yenilenecektir. Hayırlı olsun “dedi. Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu ise açıklamasında “Bu aşamaları tamamlayan Sakarya Patent’e teşekkür ediyorum. Bu logonun başka yerlerde kullanılmaması için böyle bir girişimde bulunduk. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.