Komutanlardan Başkan Burak’a ziyaret

Garnizon Komutan Vekili Albay Salih Üstündağ ve Kurmay Başkan Vekili Piyade Albay Güray Ezgi, Sakarya Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a iade-i ziyarette bulundu.

Sakarya Baro Başkanı Burak misafirlerini dışarıda karşılarken, ziyaret Başkan Burak’ın makamında gerçekleşti.

Herkese nasip olmaz

Sohbet havasında geçen ziyarette Sakarya Baro Başkanı Burak, “Askerlerimiz biz rahat uyuyalım diye görev başındalar. Bu kutlu görev herkese nasip olmaz. Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun” dedi.

Garnizon Komutan Vekili Albay Salih Üstündağ ise Başkan Burak’a yeni görevinde başarılar diledi ve misafirperverliği için teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Albay Salih Üstündağ, Başkan Burak’a önceki ziyaretinin anısına beraber çekindikleri fotoğrafı hediye etti.

Başkan Burak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Albay Salih Üstündağ ve Kurmay Başkan Vekili Piyade Albay Güray Ezgi’ye Sakarya Barosu’nun Adalet Saatini hediye etti.