Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Son olarak; Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 21. Meslek Komite Başkanı Taner Belge, Yardımcısı Mustafa Buruşoğlu ve Meslek Komite üyeleri, İYİ Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Hamza Kaya, Adapazarı İlçe Başkanı Ahmet Şahindur, Adapazarı İlçe Başkan Yardımcısı Nadir Odabaş, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyesi adayları, Geyve Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nermin Akyel ve Yüksek Lisans Öğrencisi, Muhasebe Öğretmeni Begüm Sert yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette Sakarya Barosu CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert de hazır bulundu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 21. Meslek Komite Başkanı Taner Belge günün anısına Başkan Burak’a Akrilik boya ile yapılan ‘Adalet Yolu Tablosu’ hediye ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Burak gelen konuklarına ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.