Haber Detayı

"Topluma uyan en uygun elbiseyi sağlamaya çalışırız"

Necmettin Erbakan Fen Lisesi Öğretmeni Paşa Ordu ve Sakarya Valiliği yatırım izleme müdürü Emel Ordu Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Burak’a yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunan Paşa Ordu, baronun faaliyetlerini de yakından takip ettiğini dile getirdi. Ordu, “Barodaki güler yüzlü hizmet anlayışınız dolayısıyla sizi tebrik ediyorum. Ayrıca yoğun olarak devam eden eğitim programlarını da yakından takip ediyorum ve eğitime verdiğiniz önem beni çok mutlu ediyor. Çünkü hukukta eğitim oldukça önemli bir etken. Tekrardan tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Burak ise, baro olarak amaçlarının hukuku topluma yayabilmek olduğunu ifade ederek, “Toplumdaki hukuki hizmetlere duyarlılık gösteriyoruz. Biz hukukçular olarak, topluma uyan en uygun elbiseyi sağlamaya çalışırız. Toplumun ihtiyaçlarını bilerek ona göre eksik ihtiyaçları gidermekteyiz. Toplumsal kuralları ve hukuku nasıl geliştirmenin peşindeyiz. Bireyin barolarla ve hukukla ilişkisinin katkısının neler olduğu da çok önemlidir” diye ekledi. Ayrıca Burak, nazik ziyaretleri ve düşünceleri dolayısıyla duyduğu memnuniyetini dile getirerek, teşekkürlerini iletti