Haber Detayı

Baro Başkanı Burak’a ziyaretler

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a ziyaretler devam ediyor. Mülteci Destek Derneği (MUDEM) Merkez Yöneticisi Necmettin Yemiş, MUDEM Gençlik Çalışanı Seda Ercan ve Av. Barış Çiftçi, Başkan Burak’a ziyarette bulundu.

MUDEM ile başlayan ziyaretlerde Burak derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve Sakarya Barosu CMK-Adli Yardım bürosu ile MUDEM arasında mülteci hukuku konusunda eğitim verilmesi hususunda kurumlar arası iş birliği sağlandı. Ayrıca Sakarya’da yaşayan mülteci ve sığınmacılara yönelik adli yardım süreci ile ilgili de görüşmeler yapıldı.

Başkan Burak’tan Çiftçi’ye tebrik

Devam eden ziyaretlerde Av. Barış Çiftçi Baro Başkanı Burak’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Av. Barış Çiftçi "Mikrobiyolojinin Babası" olarak bilenen ve ilk mikrobiyolog olan Hollandalı Anton Van Leeuwenhoek adına basılan madalyayı Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a hediye ederek yeni görevinde hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ayrıca Ankara Barosu’nun kurduğu AVSA tarafından düzenlenen; 15 Mart 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleşecek ‘Miras Hukuku ile Nitelikli Hesaplamalar ve Aile Hukuku Eğitimi’ seminerine miras hukuku anlatmak üzere katılacağını ifade eden Çiftçi, çalışmaları hakkında Burak’a bilgi verdi.

Başkan Burak ise Çiftçi’yi tebrik ederek nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.