Tüm çocuklar güzel ve tehlikesiz bir hayat sürmeli!

Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı Başkan Yardımcısı Av. Selmin Cansu Demir ve Proje Koordinatörü Psikolog Tuğba Ata Solmaz, Sakarya Barosu Çocukları Merkezi Başkanı Av. Elif Erdem Düzgün ve merkez üyelerini ziyaret etti. Ziyaret Baro Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyarette, suça sürüklenen çocuklara yönelik karşılıklı yapılan çalışmalar konuşuldu ve bilgi alışverişi sağlandı.

Ziyaretin ardından konuşan Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Elif Erdem Düzgün, suça sürüklenen çocuklar, mahpus çocuklar ve çocuklarda davranış değişikliği gibi konuları detaylıca konuştukları verimli bir toplantı olduğunu ifade etti.

Çocukları kaderlerine terk etmemeliyiz

Başkan Düzgün, “Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı yetkilileri ile çocukları suça sürükleyen şartlardan uzaklaşıp suçtan uzak yaşayabilecekleri koşulların sağlanması hususunda neler yapabiliriz bunları konuşarak fikir alışverişinde bulunduk. Çocukları kaybetmeden, suç ortamından uzaklaştırarak, kaderlerine terk etmeden daha kötü bir olay yaşamalarını önlemek amacıyla toplandık. Dünyadaki tüm çocukların güzel ve tehlikesiz bir hayat sürmelerini sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Bu konu üzerinde durarak bu yola çıktık” ifadelerini kullandı.