Toçoğlu’ndan Burak’a veda ziyareti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak’ı ziyaret etti.

31 Mart sonunda görevini devredecek olan Toçoğlu, Başkan Burak’a makamında veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Burak'a Sakarya Barosu CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert de eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burak, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na hizmet süresi boyunca şehre önemli katkılarda bulunduğunu ve Sakarya’nın gelişmesi ve tanıtımı adına başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Toçoğlu ise şehrimiz ve ülkemiz için adaleti tesis etmek adına mücadele eden Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a teşekkür ediyorum dedi ve şöyle devam etti: “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizde yakaladığımız iş birliği ve uyumla örnek gösterilen çalışmalara imza attık. Şehrimize katkılarından dolayı da değerli başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.”