Haber Detayı

Sakarya Barosu Staj Eğitim Merkezi toplandı

Sakarya Barosu Staj Eğitim Merkezi stajyer avukatların mesleğe hazırlanmalarına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Staj Eğitim Merkezi, stajyer avukatlara yönelik Baro Toplantı Odasında bir toplantı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantının sonunda stajyer avukatlardan staj süresi sonunda hazırlamaları gereken tez sunumları, alanında uzman çalıştırıcı avukatlar eşliğinde alınacak.

Mesleki gelişimde önemli katkı

Toplantının ardından konuşan Staj Eğitim Merkezi Başkanı Av. Musa Adıyaman, bu sene çalıştırıcı avukat uygulaması ile tez sunumlarının alınacak olmasının önemine vurgu yaparak; bu sayede stajyerlerin alanında uzman avukatların deneyimlerinden faydalanabileceklerini ve bunun da mesleki gelişimlerine önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Nitelikli avukat

Staj eğitim faaliyetlerinin her geçen yıl daha ileri düzeye taşınması için gayret sarf ettiklerini ifade eden Adıyaman, eğitim faaliyetlerini akademik bir altyapıya kavuşturarak nitelikli avukatların yetişmesinde Sakarya Barosu’nun öncü rolünü devam ettirmek istediklerini ifade etti.