Haber Detayı

Başkan Burak şehit aileleriyle bir araya geldi

Şehit aileleriyle bir araya gelen Başkan Burak, “Bizlere şehitlerimizin emaneti değerli şehit ailelerimize saygılarımı sunuyor, destansı Çanakkale Zaferi’mizin 104. yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum” dedi.

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Sakarya Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından 18 Mart Şehitler Günü kapsamında şehit ailelerine yönelik düzenlenen yemekte, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Serdivan’da bir restoranda gerçekleştirilen yemeğe Başkan Burak’ın yanı sıra Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Garnizon Komutan Vekili Albay Salih Üstündağ, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sertaç Kesler, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, vali yardımcıları, kaymakamlar, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Varlığımızı ve bağımsızlığımızı aziz şehitlerimize borçluyuz

Kahraman şehitlerimizin aileleriyle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ve gururu ifade eden Başkan Burak, “Söz konusu vatan olduğu zaman canımızı bile vermekten geri durmayan bir milletiz. Bugünkü varlığımızı ve bağımsızlığımızı vatanı uğruna şehit olan aziz milletimize borçluyuz. Bizlere şehitlerimizin emaneti değerli şehit ailelerimize saygılarımı sunuyor, destansı Çanakkale Zaferi’mizin 104. yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum” dedi.