Başkan Burak Edirne’deki eğitim ve toplantıya katıldı

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Edirne Barosu’nun stajyer avukatlara yönelik düzenlediği CMK’da istinaf konulu eğitimine ve ardından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Edirne Barosu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen CMK’da istinaf eğitimi; Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Tekirdağ Barolarında halen staj yapan, stajyer avukatlara verildi.

Başkan Burak’a Sakarya Barosu Türkiye Barolar Birliği (TBB) Delegeleri Av. Erdal İnce ve Av. Ahmet Nalbant eşlik etti.

Edirne Barosu Konferans Salonu’nda verilen CMK’da istinaf konulu eğitimin ardından Başkan Burak, Delegeler; Av. Erdal İnce ve Av. Ahmet Nalbant ile düzenlenen Baro Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri ve TBB Delegeleri istişare toplantısına katıldı.

Gerçekleştirilen eğitimde ve toplantıda; Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, TBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Sabri Erdal Güngör, Edirne Barosu Başkanı Av. Alper Pınar, Kırklareli Barosu Başkanı Av. Turgay Hınız, Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Sedat Tekneci, Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez, Çanakkale Barosu Başkanı Av. Bülent Şarlan, Muğla Barosu Başkanı Av. Cumhur Uzun, Amasya Barosu Başkanı Av. A. Melik Derindere ve katılan baroların TBB Delegeleri yer aldı.

Toplantıda, mesleki sorunlar konuşularak, karşılıklı çözüm önerileri sunuldu.