Arabuluculuk eğitimi düzenlendi

Sakarya Barosu’nda eğitimler devam ediyor. Devam eden eğitimlerde son olarak, ‘Ticari ve İş Hukuku Uyuşmazlıklarında Dava Şartı Arabuluculuk ve Arabuluculukta Taraf Avukatlığı' eğitimi düzenlendi.

Sakarya Barosu tarafından ‘Ticari ve İş Hukuku Uyuşmazlıklarında Dava Şartı Arabuluculuk ve Arabuluculukta Taraf Avukatlığı’ konulu eğitim düzenlendi.

Arabuluculuk sınavına girecek olan avukatların yoğun ilgi gösterdiği eğitim, Sakarya Barosu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Arabulucu eğitmenleri; Av. Arb. Dilek Yumrutaş, Av. Arb. Cavit Subaşı ve Av. Arb. Salim Baki tarafından uygulamalı olarak verilen eğitimde, avukatlar arabuluculuk sınavına girmeden önce merak ettikleri konularda bilgi sahibi oldu.

Eğitimin sonunda, Sakarya Barosu Başkan Yardımcısı Av. Osman Ayar, eğitmenlere katılımları dolayısıyla teşekkür ederek, Sakarya Barosu’na ait ‘Adalet Saati’ takdim etti.