Genç avukatlar ruhsatlarını aldı

Sakarya Barosu’nda staj dönemini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlar Nazlı Avukat Vatansever ve Celal Toplu, meslek yeminlerinin ardından cübbelerini giyerek ruhsatnamelerini aldılar.

Ruhsatnamelerini alan stajyer avukatlara Sakarya Barosu Konferans Salonu’nda tören düzenlendi. Düzenlenen ruhsat törenine; Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Başkan Yardımcısı Av. Osman Ayar, Genel Sekreter Av. Ümit Fırtın, Yönetim Kurulu üyeleri, avukatlar ve aileler katıldı.

Törende meslek yeminlerini eden stajyer avukatlara ruhsatnameleri; Başkan Av. Abdurrahim Burak ile birlikte yanlarında staj yaptıkları avukatlar; Av. Kubilay Köse ve Av. İlyas Demirtaş tarafından takdim edildi.

Ruhsatların takdim edilmesinin ardından Başkan Burak, genç meslektaşlarına Avukatlık Kanunu, Sakarya Barosu rozeti ve Baroya ait kalem seti hediye ederek, başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.