İş Hukukunda Kişisel Verilerin Korunması konulu seminer düzenlendi

Sakarya Barosu tarafından düzenlenen ‘İş Hukukunda Kişisel Verilen Korunması’ konulu seminer, Baro Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sakarya Barosu avukatlara yönelik her alanda eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Son olarak düzenlediği eğitimde konu; İş Hukukunda Kişisel Verilerin Korunması oldu.

Sakarya Barosu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminer, İstanbul Barosu Kişisel Verilerin Korunması Komisyonu Başkanı Av. Hasan Selçuk Turan ve İstanbul Barosu Kişisel Verilerin Korunması Komisyonu Üyesi Av. Kaptan M. Adınır tarafından verildi.

Seminerde; İşe Alım ve Sonrasında Kişisel Veriler ve İşverenin Yönetim Hakkı Kapsamında İşçinin Kişisel Verilerinin İşlenmesi konuları avukatlara detaylı şekilde anlatıldı.

Seminerin tamamlanmasının ardından Sakarya Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Nurullah Fatih Şentürk, eğitmenlere katılımları dolayısıyla teşekkür ederek, Sakarya Barosu’na ait ‘Adalet Saati’ takdim etti.