Haber Detayı

Çocuk Hakları Merkezi 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı

Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Güneşler Talat Tömekçe İlkokulu öğrencilerine yönelik düzenlediği etkinlikte, çocuklarla doyasıya eğlendi.

Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Güneşler Talat Tömekçe İlkokulu’ndaki programa katılarak öğrencilerle buluştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Güneşler Talat Tömekçe İlkokulu’ndaki kutlamada öğrencilerle bir araya gelen Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Elif Erdem Düzgün ve merkez üyeleri, çocuklara; Türk Bayrağı, balon ve çeşitli hediyeler vererek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi düzenlediği etkinlikte ayrıca ilkokul öğrencilerine; çizgi film kahramanları, palyaço ve çeşitli gösteriler ile eşlik ederek bol bol fotoğraf çektirdi.

Tam bir bayram havasında geçti

Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi olarak çocukların bu mutlu gününde yanlarında olarak bayramlarını kutlamanın memnuniyetini dile getiren Başkan Av. Elif Erdem Düzgün, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99’uncu yılını ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünyadaki çocuklara armağan ettiği bu bayramı, bugün çocuklarımızla kutladık ve tam bir bayram havasında geçti. Gözlerinde ışık, seslerinde neşe hiç eksilmesini istemediğimiz çocuklarımızın tekrardan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu güzel günde çocuklarımızın yüzündeki tebessümü arttıran tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Çocuk Hakları Merkezi olarak çocuklarımızın her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.