"Futbol Hukuku" konulu panel düzenlendi

Sakarya Barosu’nun düzenlediği Futbol Hukuku paneli, Baro Konferans Salonu’nda yapıldı.

Sakarya Barosu tarafından ‘Futbol Hukuku’ konulu panel düzenlendi.

Panele; Moderatör olarak Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Nadi Günal, konuşmacı olarak ise TFF Tahkim Kurulu eski üyesi Av. Taner Ünlü ve Gazeteci-Yazar Lütfü Özel katıldı.

Panelde avukatlara, futbol sözleşmelerinden kaynaklanan uyuşmazlıklar, federasyon ve takımlar hakkında detaylı bilgi verildi. Panelin son kısımları soru-cevap şeklinde tamamlanmasıyla, avukatlar merak ettikleri konularda bilgi sahibi oldu.

Panelin sonunda Sakarya Barosu Başkan Yardımcısı Av. Osman Ayar, Baro Spor Hukuku Komisyon üyesi Av. Batuhan Severcan ve Sakarya Barosu CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert, konuşmacı olarak katılan katılımcılara plaket takdim ederek, teşekkür etti.