Haber Detayı

Sakarya Barosu 35. Olağan Mali Genel Kurul’a katıldı

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Baro Delegeleri; Av. Erdal İnce, Av. Ahmet Nalbant, Av. Elif Erdem Düzgün ve Sayman Av. Talha Toçoğlu, Samsun’da gerçekleştirilen Türkiye Barolar Birliği 35. Olağan Mali Genel Kurul’una katıldı. Toplantıda konuşan Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, barolar ve meslektaşlar arasından birlik, beraberliğe vurgu yaparak, meslek sorunlarına çözüm önerileri sundu.

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) 35. Olağan Mali Genel Kurulu, Samsun’da gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Genel Kurul’a Sakarya Barosu’nu temsilen; Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Delegeler; Av. Erdal İnce, Av. Ahmet Nalbant, Av. Elif Erdem Düzgün ve Yönetim Kurulu Sayman üyesi Av. Talha Toçoğlu katıldı.

TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nun toplantıyı başlatmasının ardından Genel Kurul Başkanlık Divanı oluşturuldu. Divan Başkanı olarak Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz seçilirken, Divan Başkanvekili olarak Düzce Barosu Başkanı Av. Azade Ay, Divan üyeleri olarak ise Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz ve Siirt Barosu Başkanı Av. Nizam Dilek seçildi.

Divanın oluşumunun ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm şehitler, gaziler ile meslek şehitleri ve yargı şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Ardından Genel Kurul, Faaliyet raporlarının okunması, bütçenin oylanması, eleştiriler, dilek ve temenniler ile devam etti ve meslek sorunları detaylıca konuşuldu.

Toplantıda konuşan Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, barolar ve meslektaşlar arasından birlik, beraberliğe vurgu yaparak, meslek sorunlarına çözüm önerileri sundu