Başkan Burak TÜVASAŞ iftarına katıldı

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, TÜVASAŞ Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Türkiye Vagon Sanayii A.Ş.’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

TÜVASAŞ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde; Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Garnizon Komutan Vekili Albay Salih Üstündağ, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit, şirket çalışanları ve çok sayıda davetli yer aldı.

TÜVASAŞ iftarına katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Baro Başkanı Burak, bu güzel ortamı hazırlayan çalışanlara ve nazik davetlerini için Genel Müdür Prof. Dr. İlhan Kocaarslan’a teşekkür etti.