Sözün bittiği yer! Av. Müzeyyen Boylu çocuklarının gözü önünde 14 el ateş edilerek öldürüldü!

Diyarbakır Barosu üyesi meslektaşımız Av. Müzeyyen Boylu Issı, boşanma davası açtığı eşi Doktor Mesut Issı tarafından çocuklarının gözü önünde 14 el ateş edilerek öldürüldü!

Toplumumuzda giderek artan ve artık akıl almaz bir hale gelen, bireysel silahlanmaya olanak sağlanmasının sonucu olan bu vahşeti kınıyoruz.

Şiddeti uygulayan kişinin eğitimli olup olmamasının cinayetleri durduramadığını da açıkça görüyoruz. Ancak; iyi, vicdanlı ve ahlaklı insanlar yetiştirebilirsek bu vahim olayların önünü keserek, durdurabiliriz.

Meslektaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsüyle, kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve Diyarbakır Barosu’na başsağlığı diliyoruz.