Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdüründen Baro Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu'na Ziyaret

Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahid Uygar Baro Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu’nu ziyaret etti.

Baro Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu ve Yönetim Kurulu üyemiz Av. Yasin F. Cerrahoğlu tarafından ağırlanan Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahid Uygar Baro Başkanımıza hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Baromuz ile Erenler Halk Eğitim Merkezi arasında geçen sene yapılan protokol gereğince bu senede; Baromuz Avukatları yanında İnsan Kaynakları, Adli Takip Elemanı ve Hukuk Sekreterliği konusunda stajyer eleman çalıştırılmasına karar verildi. Avukatlarımızın Baromuzdan talebi halinde Hukuk Sekreterliği ve Adli Takip Elemanı konusunda stajyer elemanlar Avukat yanlarında çalışabilecekler.