Baro Başkanı Burak’ın Ramazan Bayramı kutlama mesajı

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Baro Başkanı Burak, mesajında, Bayramların, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Burak, “Yardımlaşmanın, dayanışmanın, dostluğun ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, bayrama erişmenin mutluluğu içindeyiz.

Bu topraklarda yüzlerce yıldır, bayramların özünde dargınlıklara son vermek, barışmak ve kucaklaşmak var. Bu bayramda da kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı güçlendirmeliyiz.

Bu vesileyle; 11 ayın sultanı Ramazan ayının bereketi ile gelen Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor; Bayramın ülkemize ve tüm dünyaya adalet, huzur ve barış getirmesini, dostluğumuzu ve kardeşliğimizi pekiştirmesini temenni ediyorum” dedi.