Haber Detayı

Sakarya’da bayramlaşma programı düzenlendi

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak,  Sakarya Valiliği’nin her yıl ilimizde geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.

Valilik koordinesinde düzenlenen program, ilk olarak Donatım Park Sosyal Tesisleri’nde toplu bayramlaşma ile başladı.

Daha sonra devam eden bayramlaşma programında Baro Başkanı Burak, İtfaiye Daire Başkanlığı, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Toplu bayramlaşma programına Baro Başkanı Burak'ın yanı sıra: Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Ak Parti Milletvekilleri Recep Uncuoğlu ve Çiğdem Erdoğan Atabek, CHP Milletvekili Engin Özkoç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire başkanları, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.