Haber Detayı

Baro Başkanı Burak SUBÜ’nün Mezuniyet Töreni’ne katıldı

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin 2018- 2019 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ne katılarak, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Stadyumu’nda gerçekleştirilen törene Başkan Burak’ın yanı sıra; Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Belediye Başkanları, Rektör yardımcıları, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören başlamadan önce uluslararası müsabakalarda şampiyon olan milli sporcular, Teknoloji Fakültesi’nin Elektrikli Aracı ve TETRA ekibiyle birlikte alana giriş yaparken, mezun olan tüm öğrencilerde geçit yürüyüşü ile törendeki yerlerini aldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından SUBÜ’nün Tanıtım Filmiyle başlayan törende, Lisans ve Ön Lisans düzeyinde Üniversite birincilerine ödülleri takdim edildi.

Törende, Ön lisans birincisi Mehtap Kırçiçek’e ödülünü takdim eden Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin ilk mezunlarının mutluluğuna ortak olmanın heyecanı içerisinde olduğunu ifade ederek, mezun olan tüm öğrencileri tebrik etti ve çıkacakları yeni hayat yolunda başarılar diledi.

Törenin sonunda diplomalarını alan öğrenciler, kep ve cübbelerini giyerek, mezun olmanın verdiği mutluluk ile keplerini havaya attılar.