Çocuk Hakları Merkezi’nden Işıksu’ya ziyaret

Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu makamında ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette, Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Elif Erdem Düzgün, Işıksu’nun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevini yürütürken çocuklarla ilgili önemli ve anlamlı projeler hayata geçirdiğini ifade etti. Düzgün, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız kendilerini yarınlara güvenle hazırlamalı. Her çocuk öncelikle sağlık, eğitim ve diğer tüm imkanlardan yararlanma ve barış dolu bir dünyada hayatın tüm güzelliklerini yaşama hakkına sahiptir. Bu doğrultuda Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü döneminde oldukça önemli ve örnek teşkil eden projeler gerçekleştirilen Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya teşekkür etmek istiyoruz ve Belediye Başkanlığı döneminde de  örnek teşkil edecek projelerinin devam edeceğine olan inancımız da tamdır. Bu vesileyle çocuklarımızın korkusuz bir dünyada, kardeşçe, gelecek kaygısı taşımadan yaşamaları temennisiyle, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Çocuk Hakları Merkezi’nin ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mutlu Işıksu ise, Adapazarı Belediyesi olarak çocuklara karşı büyük hassasiyet gösterdiklerini belirtti. Işıksu, “Kasım’da hayata geçirmeyi planladığımız, Çocuk Hakları Sokağı projemizle ilgili tüm çalışmalarımız titizlikle devam ediyor. Çocuk Hakları Sokağı Projesi ile birlikte çocuklarımıza haklarını bilecekleri, güvenli bir sokakta düşlerini gerçekleştirecekleri, hayata daha özgür ve kendine güvenen bireyler olarak hazırlanacakları, akranlarıyla büyüyecekleri bir ortam sağlayacağız. Belirlediğimiz bir sokak, güvenlik tedbirleri alınarak 24 saat gözetim altında olacak ve sokakta bulunan bütün çalışmalar tüm çocuklarımızın ihtiyaçları göz önüne alınarak gerçekleştirilecek. Bu kapsamda bizleri yalnız bırakmayarak ziyaretimize gelen Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezimize teşekkür ediyorum, inşallah ortak projeler de üreteceğiz” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda, Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Elif Erdem Düzgün, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya günün anısına çini tabak takdim etti.