Yavuz Yüzlü ve Nigar Demir Yüzlü ruhsatnamelerini aldı

Sakarya Barosu’nda avukatlar ruhsatlarını almaya devam ediyor. Son olarak düzenlenen törenle Yavuz Yüzlü ve Nigar Demir Yüzlü ruhsatnamelerini aldı.

Ruhsatlarını alan avukatlar için Sakarya Barosu Konferans Salonu’nda ruhsatname töreni gerçekleştirildi. Törene, Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Başkan Yardımcısı Av. Osman Ayar, Genel Sekreter Av. Ümit Fırtın, yönetim kurulu üyeleri ve avukatlar katıldı.

Törende meslek yeminlerini ederek cübbelerini giyen Yavuz Yüzlü ve Nigar Demir Yüzlü’ye ruhsatnamelerini Başkan Abdurrahim Burak takdim etti. Takdimin ardından meslektaşlarını tebrik eden ve başarılı bir meslek hayatı dileyen Başkan Burak, Avukatlık Kanunu, Sakarya Barosu rozeti ve hediye seti de takdim etti.