Haber Detayı

Hukuk camiası bu kez yeşil sahada bir araya gelecek

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Sakarya Adliyesi tarafından düzenlenen Resmi Daireler Kurumlar Arası Şühedaya Vefa Futbol Turnuvası’nda yer alan tüm takımlara başarılar dilerken, sporun dostluk yönüne vurgu yaptı.

Sakarya Adliyesi tarafından düzenlenen ve 14 Eylül Cumartesi günü oynanacak müsabakalarla başlayacak Resmi Daireler Kurumlar Arası Şühedaya Vefa Futbol Turnuvası’nda Sakarya Barosu iki takım tarafından temsil edilecek. Turnuva kapsamında yer alan Süper Lig A klasmanında mücadele edecek Sakarya Barosu Takımı ve Birinci Lig A klasmanında mücadele edecek Baro Gücü Takımı şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Spor tatlı rekabetin en önemli alanı

Takımlara turnuvada başarılar dileyen Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, “Adaletin tecellisi için gece gündüz demeden çalışan hukuk camiasındaki tüm meslektaşlarımıza ve adliye çalışanlarımıza bu turnuvada başarılar diliyorum. Spor, dostluk ve kardeşlikle harmanlanmış tatlı rekabetin en önemli alanlarından birisi. Aynı zamanda sosyal anlamda birçok farklı rengi bir araya getiren bir unsur. Sakarya Barosu olarak her türlü spor müsabakasında yer almaya ve hukuk camiasındaki meslektaşlarımıza destek olmaya çalıştık. Bundan sonra da bu desteğimiz aralıksız devam edecek. Turnuvanın büyük bir dostluk içerisinde geçmesini temenni ediyor, sporun hayatımızda her zaman pozitif yönleriyle yer almasını yürekten diliyorum” ifadelerini kullandı.