Meslektaşlarımızı asla yalnız ve savunmasız bırakmayacağız. Adli sürecin takipçiyiz!

Mardin Barosu’na kayıtlı meslektaşlarımız Av. İbrahim Dündar ve Av. Özlem Dündar, takip ettikleri bir dosyada davanın karşı tarafı olan kalabalık bir grup tarafından evlerinin önünde saldırıya uğrayarak, darp edildiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Meslektaşımız Av. Özlem Dündar’ı, 8 aylık hamile olduğu halde ağır şekilde darp eden bu insanlıktan nasibini almamış saldırganlar, Av. İbrahim Dündar’ı ise bıçakla yaralamışlardır.

Bu saldırganlara karşı önlemler bir an önce alınmaz ise maalesef saldırılar sonda olmayacaktır.

Avukatların özgürlüğü ve güvenliği, halkımızın özgürlüğü ve güvenliğidir. Avukatlara yapılan bu tür saldırılar insanlığa, hukuka ve özgürlüklere karşı yapılan saldırılardır.

Bu tür saldırıların artık son bulması dileğiyle meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırıyı kınıyoruz.  Sakarya Barosu olarak bu tür mafyavari yöntemler kullanan şahıs ve çevrelere karşı meslektaşlarımızı asla yalnız ve savunmasız bırakmayacağız. Adli sürecin takipçiyiz!