Haber Detayı

Sakarya Barosu'nda seminer düzenlendi

Sakarya Barosu Genç Avukatlar Meclisi tarafından ‘Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi ve Kiralanan Taşınmazın Tahliyesi’ konulu eğitim semineri düzenlendi. Seminere avukatların dışında Hukuk Fakültesi öğrencileri de yoğun ilgi gösterdi.

Baro’nun Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminer, Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Mert Keleş’in açılış konuşmasıyla başladı. Keleş konuşmasında, yoğun katılım gösteren meslektaşlarına ve Hukuk Fakültesi öğrencilerine teşekkür etti.

Av. Prof. Dr. Cevdet Yavuz’un sunumuyla gerçekleştirilen seminerde, önemli bir konu olan ve sıklıkla karşılaşılan, ‘Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi ve Kiralanan Taşınmazın Tahliyesi’ konuları detaylı olarak katılımcılara anlatıldı.

Seminerde konuşan Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, “Öncelikle kıymetli hocamız Av. Prof. Dr. Cevdet Yavuz’a katılıp, değerli bilgilerini paylaştığı için teşekkür ediyorum. Salonu dolduran meslektaşlarıma ve Hukuk Fakültesi öğrencilerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum, ilgileri bizleri oldukça memnun etti.  Sakarya Barosu olarak eğitim seminerlerine çok önem veriyoruz ve sıklıkla düzenliyoruz. Meslektaşlarımıza katkı sağlayacak her alanda faaliyet içerisinde olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu semineri de hocamızla kararlaştırıp en yakın zamanda bir daha düzenleyeceğiz” dedi.

Seminerin sonunda Baro Başkanı Burak ve Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Keleş, Av. Prof. Dr. Cevdet Yavuz’a teşekkür plaketi ve ‘Adalet Saati’ takdim etti.