Haber Detayı

Baro Başkanı Burak’tan Rektörlere ziyaret

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı ziyaret etti.

İş birliği içerisinde olacağız

Öncelikle SUBÜ Rektörü Sarıbıyık’ı makamında ziyaret eden Baro Başkanı Burak, “Yeni kurulan üniversitemiz SUBÜ, kısa zamanda oldukça önemli projeler gerçekleştirdi ve başarılı işlere imza atarak, şehrimizi gururlandırdı. Üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Eminim ki Rektörümüz öncülüğünde, ödül ve başarı dolu daha birçok önemli işe imza atacaklar. İnşallah iş birliği içerisinde olarak önemli çalışmaları da birlikte hayata geçireceğiz. Rektörümüze görevinde başarılar diliyor, misafirperverliği için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Birlikte güçlüyüz

Rektör Sarıbıyık ise nazik ziyaretleri ve düşünceleri için Başkan Burak’a teşekkür ederken, ortak çalışmalara her zaman önem verdiklerini kaydetti. Sarıbıyık, “Şehrimize katkı sağlayacak her çalışmanın içerisinde yer almak isteriz. Sakarya Barosu ile de iş birliği içerisinde olacağız. Faydalı işler gerçekleştireceğiz, biz birlikte güçlüyüz” ifadelerine yer verdi.

Rektör Savaşan’a ziyaret

SAÜ Rektörü Savaşan’ı da makamında ziyaret eden Baro Başkanı Abdurrahim Burak, “Üniversitelerimiz Sakarya için çok önemli bir yere sahip. Bu kapsamda da üniversitelerimizin büyüyüp gelişmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Sakarya Barosu olarak Hukuk Fakültemiz ile önemli iş birlikleri çerçevesinde, öğrencilerimiz için faydalı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda daha önce üniversitemiz ile birçok ortak eğitim çalışmaları düzenledik. Birlikte verimli ve daha etkin çalışmalar gerçekleştireceğiz, kurumlar arası diyaloğun sürekliliği ile çözülemeyecek bir sorun da olmayacaktır. Önümüzdeki süreçte sık sık bir araya gelerek, çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Önemli altyapı

Rektör Savaşan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Baro ile üniversitenin iyi bir uyum yakaladığını ve bu uyumun gerek üniversite gerekse baronun başarıları için önemli bir altyapı oluşturduğunu söyledi.

Başkan Burak, ziyaretlerde Rektörlere günün anısına Sakarya Barosu logolu çini tabak takdim etti.