Haber Detayı

“Dayanışma içinde olan büyük bir aileyiz”

Ruhsat alan 6 avukata yönelik düzenlenen törende Baro Başkanı Burak, “Aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza her konuda yardımcı olarak, destekleyeceğiz. Çünkü biz, Sakarya Barosu olarak dayanışma içinde olan büyük bir aileyiz” dedi.

Sakarya Barosu’nda staj dönemini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlar; Furkan İkiz, Furkan Duman, Furkan Çetin, Ezgi Hazal Yeşilduman, Emre Tarık Ceylan ve Emirhan Metin, meslek yeminlerinin ardından cübbelerini giyerek ruhsatnamelerini aldı.

Ruhsatnamelerini alan avukatlara, Baro’nun Konferans Salonu’nda ruhsat töreni düzenlendi. Törene; Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Başkan Yardımcısı Av. Osman Ayar, yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ve aileler katıldı.

Büyük bir aileyiz

Törende, genç meslektaşlarını tebrik eden Baro Başkanı Abdurrahim Burak, avukatların ailelerine teşekkür etti. Başkan Burak, “Evlatlarınızı yetiştirip bugünlere getirdiniz ve bu haklı gururu yaşıyorsunuz, bizler de aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza her konuda yardımcı olarak, destekleyeceğiz. Çünkü biz, Sakarya Barosu olarak dayanışma içinde olan büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Burak, meslektaşlarına başarılar dileyerek, Avukatlık Kanunu, Sakarya Barosu rozeti ve hediye seti takdim etti.