Sakarya Barosu 2019’da 96 ruhsat verdi

Sakarya Barosu’nda 2019 yılında 96 kişi ruhsat alarak, avukatlığa başladı. Baroya şu an kayıtlı 821 avukat bulunurken, 147 de stajyer avukat bulunuyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak,Sakarya Barosu ailemize yeni katılan meslektaşlarımız ile baromuz her geçen gün büyüyor, gelişiyor ve daha da güçlü bir aile oluyor. Bu aile her zaman dayanışma içerisinde oldu, birbirinin acısını hafifletti, sevincini de çoğalttı” dedi.

Birbirimize düşkün bir baroyuz

Hak ve özgürlüklerin korunması ve geliştirilmesinde avukatların büyük rolü bulunduğunu ifade eden Baro Başkanı Abdurrahim Burak, “Sakarya Barosu ailemize yeni katılan meslektaşlarımız ile baromuz her geçen gün büyüyor, gelişiyor ve daha da güçlü bir aile oluyor. Bu aile her zaman dayanışma içerisinde oldu, birbirinin acısını hafifletti, sevincini de çoğalttı. Sakarya Barosu’nun yazılı olmayan birtakım gelenekleri vardır; birbirimize düşkün bir baroyuz, birbirimizi önemseyen, bilgimizi koşulsuz ve karşılık beklemeden sunan bir baroyuz. Bu gelenekleri aramıza yeni katılan meslektaşlarımızla yaşatmaya devam edeceğiz. Adalet için hukukun üstünlüğü için mesleki sorunları çözmek ve avukatların hak ettiği kazanımları elde etmesini sağlamak için verdiğimiz mücadele sonuna kadar sürecek” şeklinde konuştu.