Staj Eğitimde ‘tez sunumları’ başladı

Staj Eğitim Merkezi’nin yaptığı toplantı sonucunda, stajyer avukatların hazırlayacağı tez sunumlarının teslim edilme tarihi, hangi çalıştırıcı avukat ile çalışacakları ve gruplar belli oldu.

Sakarya Barosu Staj Eğitim Merkezi, Baro’nun Konferans Salonu’nda toplandı. Toplantı sonucunda, stajyer avukatların staj süresi bitiminde hazırlamaları gereken tez sunumlarının teslim edilme tarihi, hangi çalıştırıcı avukat ile çalışacakları ve gruplar açıklandı.

Mesleki gelişimde önemli katkı

Konu ile ilgili Merkez Başkanı Av. Musa Adıyaman, çalıştırıcı avukat uygulaması ile tez sunumlarının alınacak olmasının önemine vurgu yaparak; bu sayede stajyerlerin alanında uzman avukatların deneyimlerinden faydalanabileceklerini ve bunun da mesleki gelişimlerine önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti.