SATSO'YA ZİYARET

Baro Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret eden Baro Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu SATSO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Baromuzun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ’u da ziyaret eden Baro Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu ve Yönetim Kurulumuzun ziyaretinde SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Akçam, Emrullah Terzioğlu, Ömer Arslan, Fatma Akgün Kahya, Murat Can ve Yunus Tever’de hazır bulundu.