Sakarya Barosu’nda CMK eğitimi verildi

Sakarya Barosu tarafından Ceza Muhakemesi Kanunu (CMK) alanında görev yapacak avukatlar ile stajyer avukatlara yönelik eğitim semineri düzenlendi. Semineri, Sakarya Barosu üyesi avukatların oluşturduğu CMK eğitim ekibi verdi. Eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Eğitimi üç grup halinde gerçekleştirdiklerini kaydeden Sakarya Barosu CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert, “Sakarya Barosu’nda CMK gereğince yapılacak müdafi-vekil görevlendirilmelerinden önce CMK eğitim semineri yapıyoruz. Bu kapsamda üç grup halinde pandemi koşullarına uygun, sosyal mesafe gözetilerek, sınırlı sayıda katılım olacak şekilde eğitimimizi gerçekleştirdik. Eğitime katılan ve eğitimci olarak katkı veren değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. CMK eğitim programımızı geliştirerek devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.