TÜMSİAD'DAN BAROMUZA ZİYARET

TÜMSİAD Başkanı Murat KESİK Başkan Yardımcıları Ahmet ÖLMEZ, Selahattin BEKTAŞ, Nihat BALTAOĞLU ve Genel Sekreter Ferhat ATEŞ Baro Başkanımız Av. Zafer Kazan'ı makamında tebrik ziyaretinde bulundu. Başkanımız Zafer KAZAN "Sakarya’nın Adliye sorunu şuan şehrimizin en önemli sorunudur. Acil eylem planı içinde yer almalıdır. Zira adliye binası tam bir kaos yaşıyor. Mahkemeler yer yokluğundan kapatılıyor, koridorlar oda yapılmaya çalışılıyor. Utanılacak bir görüntü içinde. Bütün Sakaryalı hemşerilerimizi ilgilendiren bu husus şehrimizin en önemli sorunu haline gelmiştir. Bu hususta adım atacak yöneticilerimize Sakaryalılar şükran duyacaktır. Bölge Adliye yapılıyor çok güzel takdir ve teşekkür ediyoruz ancak mevcut Sakarya Adliye Binası vatandaşlarımıza ve Adliye çalışanlarımıza kan ağlatmaktadır. Şehir adliyesine sahip çıkmalıdır diyorum aksi halde hiç kimse bu şartlar altında çalışmak zorunda kalan yargı mensuplarından adalet beklemek hakkına sahip olamayacaktır. Zira hiçbir yargı mensubunun bu şartlar altında yoğun stres içinde sağlıklı bir yargılama yapmasını düşünemeyiz." Diyerek Adliye Binasına olan ihtiyaca vurgu yapmıştır. TÜMSİAD Başkanı Sayın Murat KESİK ve Yönetim Kurulu Üyeleri de aynı düşünceye sahip olduklarını ifade ederek şehrimizin bir an önce Adliye Binasına kavuşması için her türlü çabayı göstereceklerini ifade etmişlerdir.